Plaatsing van het monument

Met behulp van vakmanschap en jarenlange ervaring in combinatie met moderne apparatuur, verzorgen wij voor u een vakkundige plaatsing van het monument. In onze eigen werkplaats maken wij het kwaliteitsproduct, een stuk maatwerk waarbij persoonlijke aandacht en service bij ons hoog in het vaandel staan.

Wij plaatsen:

  • Grafstenen/Monumenten
  • Kinderstenen
  • Urnen

Bekijk voorbeelden bij onze projecten

 

Voor:
Na:

Graven restaureren

De tijd, weersinvloeden en omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat het graf van uw dierbare niet meer in optimale staat verkeerd. Om dit proces een halt toe te roepen kunt u door ons het graf van uw dierbare weer in originele staat laten herstellen.

Wij hebben de expertise in huis om uw graf optimaal te herstellen.

Bij een restauratie van het grafmonument kunt u denken aan bijvoorbeeld het rechtleggen van het graf, het bijkleuren van opdruk- of kerfletters, het afvoegen van verbindingen of een combinatie van mogelijkheden. Ook zijn wij in staat om het oude natuursteen weer een nieuwe "look" te geven, mits het materiaal dit toestaat.

Daarnaast hanteren wij bij restauratie een scherpe prijs / kwaliteit verhouding, dit omdat wij van mening zijn dat het behoud van een grafmonument voor iedereen moet zijn weggelegd.